Verkoop scooters flink in de lift ondanks coronacrisis

Aangeboden door: Fast & Furious Scooters

Veel branches hebben in de afgelopen maanden behoorlijk wat te verduren gekregen. Zo moesten horecagelegenheden hun deuren noodgedwongen sluiten als gevolg van het coronavirus. Ook veel andere bedrijven zagen hun omzet teruglopen.

Toch heeft lang niet iedere branche last gehad van het virus. De verkoop van scooters zat de laatste maanden flink in de lift, zo zagen ze ook bij Fast & Furious Scooters.

Waarom worden er meer scooters verkocht?

De coronacrisis heeft een positief effect gehad op de scooterbranche. Als gevolg van het virus reizen mensen tegenwoordig liever individueel. Zo gaan zij bijvoorbeeld niet snel meer met de trein of bus ergens heen. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst is het in het openbaar vervoer verplicht om een mondkapje te dragen. Daarbij komt dat je vaak met veel andere mensen reist. De kans op besmetting met het virus is hierdoor een stuk groter dan wanneer je alleen reist.

Een scooter kopen is voor de meeste mensen een behoorlijke investering. Vaak moet hier eerst flink voor gespaard worden. Veel mensen die de afgelopen periode een scooter kochten, gebruikten hier hun vakantiegeld voor. Dit geld wordt normaal aan een vakantie besteed, maar vanwege het coronavirus kozen veel mensen er dit jaar voor om in eigen land te blijven. Hierdoor waren er ineens voldoende financiële middelen om een grote uitgave te doen, zoals een elektrische scooter. Benieuwd naar een elektrische scooter van Fast & Furious Scooters? Kijk dan eens op https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-scooter/.

Ook elektrische brommobiel wint aan populariteit

Naast elektrische scooters zijn ook elektrische brommobielen de afgelopen periode steeds populairder geworden. Waarom mensen er vaker voor kiezen om elektrische te rijden? Volgens Fast & Furious Scooters komt dit allereerst doordat elektrisch rijden een stuk beter is voor het klimaat. Met een elektrische scooter of een elektrische brommobiel stoot je namelijk geen CO2 uit. Vanaf 2025 moeten overigens alle scooters en brommobielen elektrisch aangedreven worden, waardoor je vast op de zaken vooruitloopt door er nu al eentje te kopen.

Het klimaat is niet de enige reden voor mensen om voor een elektrische scooter of brommobiel te kiezen. Ook de kwaliteit en de actieradius van deze voertuigen is de laatste jaren namelijk steeds beter geworden. Tot slot is het een stuk goedkoper voor jou zelf. Je betaalt namelijk niet langer voor brandstof, want het voertuig rijdt op stroom. Wil je ook besparen op brandstofkosten? Kijk dan eens op https://www.fastfuriousscooters.nl/brommobielen/ voor een elektrische brommobiel.