Autobedrijf Herman Jubbega is al vier generaties lang een echt familiebedrijf

Meppel - Autobedrijf Herman Jubbega in Meppel biedt voor alle merken auto’s onderhoud aan met betrouwbare dealer kwaliteit voor een scherpe prijs. „Dit doen wij onder het label Jubbega Car Service. Dankzij de nieuwste BOSCH apparatuur kunnen wij elke auto uitlezen en eventuele storingen zorgvuldig oplossen”, laat Jelmer Jubbega weten.

Goede service en kennis van de producten zijn voor het autobedrijf de belangrijke pijlers. Recentelijk hebben zij de capaciteit in de werkplaats uitgebreid en is er nog weer een eerste monteur met APK bevoegdheid bij aangenomen. Door de jaren heen heeft Jubbega veel merken vertegenwoordigd. Bijna 100 jaar geleden begon het allemaal met Citroen, DKW en DAF. „Vervolgens hebben we ook de merken Volkswagen en Audi opgenomen. Sinds 1996 zijn wij in Meppel begonnen met Mitsubishi.”

Schaalvergroting

Het vertegenwoordigen van een merk neemt steeds meer een andere wending. Schaalvergroting is het modewoord. „Daarom merken wij dat onze klanten het waarderen dat er nog een lokaal autobedrijf is waar zij gekend worden. En een bedrijf waarvan zij alle medewerkers kennen, medewerkers die er al jaren in dienst zijn. Dit soort structuren past bij een familiebedrijf”, vertelt Jelmer Jubbega.

Jelmer Jubbega is de vierde generatie die nu de leiding heeft. Momenteel ligt naast de vertegenwoordiging van het merk Mitsubishi, de nadruk op de occasion verkoop, mooie goede gebruikte auto’s van meerdere merken. Jelmer: „Een belangrijk deel van de gemiddeld 50 occasions bestaat uit de Mitsubishi Outlander Plug in hybrides (PHEV’s). Hiervan hebben wij gemiddeld zo’n vijftien auto’s op voorraad staan.”

Toename van klanten

Doordat recentelijk in Meppel en omgeving diverse merken hun vestiging hebben verplaatst, merken ze bij Autobedrijf Herman Jubbega een toename van klanten. „Wij ontvangen deze klanten graag. APK zit bij de prijs van een grote onderhoudsbeurt in. En wij wassen uw auto daarna ook nog gratis. U vindt ons in Meppel aan afrit nummer twee van de A32, tegenover de McDonald’s.”

Kijk ook op www.hermanjubbega.nl of op www.jubbegacarservice.nl