Arend Benthem heeft een spetterende septemberactie

Meppel - De allereerste 100 procent elektrische auto van Mazda is een feit. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Bij Autobedrijf Arend Benthem Meppel is de auto in de showroom te bezichtigen en deze maand voordelig te leasen.

„Om te vieren dat we de Mazda MX-30 hebben mogen toevoegen aan ons aanbod, geldt de hele maand september een spetterende actie”, laat Benthem weten. Het gemiddeld stroomverbruik van Mazda MX-30 is 19 kWh per 100 km met een CO2-uitstoot van 0 g/km. „Een prachtige auto die het grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. Het allermooiste is misschien wel dat als je hem nu bestelt bij ons dat je nog dit jaar in de extra royale First Edition uitvoering rijdt voor slechts 33.990 euro, of voor 375,- euro per maand met Mazda Private Lease. Kom bij ons langs of vraag een offerte aan.”

Daarnaast kun je bij koop of private lease van een Mazda MX-30 ook aanspraak maken op 4.000,- euro aanschafsubsidie. Er is een beperkte subsidiepot vastgesteld die gebruikt kan worden voor de aankopen van een elektrische auto.

Crossover

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. „Daarmee oogt hij - in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s - bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen”, vertelt het autobedrijf uit Meppel. „De Mazda MX-30 First Edition is precies zoals de ontwerpers van Mazda hem bedoeld hebben, met zijn speciaal ontworpen 18-inch velgen, bijzondere kleurcombinaties, keuze uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier.” Autoservice Arend Benthem is gevestigd aan de Blankenstein 530 in Meppel.

Meer informatie via (0522) 243333. Of kijk eens op www.mazda.arendbenthem.nl