Autobedrijf William Wemmenhove start in Meppel met professionele autoverhuur

Meppel – Autobedrijf William Wemmenhove aan de Leonard Springerlaan is gestart met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt.

In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bedrijf.

Flexibel

William Wemmenhove heeft het besluit genomen auto’s en (verhuis)bussen te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende markt. „Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een auto nodig is. Zeker in deze tijd willen particulieren en bedrijven zich niet vastleggen aan langdurige stugge contracten. Flexibel blijven en tegen een scherpe prijs huren of shortleasen: aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

Autoverhuur is, naast het autobedrijf, een mooie aanvulling. „Omdat we steeds meer de vraag krijgen naar auto’s of (verhuis)bussen voor de verhuur of shortlease, hebben we er voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking met Autohopper aan te gaan.” Er is ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease.

Neem voor reserveren contact op met Autohopper Meppel: 06-57181162 of www.autohopper.nl/meppel.