Rook Bedrijfskleding neemt Glashouwer in Friesland over

Zwartsluis - Rook Bedrijfskleding uit Zwartsluis heeft Glashouwer Bedrijfs- en Promotiekleding uit het Friese Koudum overgenomen.

Eigenaar René Glashouwer stopt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in buitenland. Voor Bennie en Martine Rook ontstond zo de mogelijkheid om hun bedrijf door te laten groeien. De fysieke showroom van Glashouwer Bedrijfs- en Promotiekleding in Koudum sluit de deuren.

Rook Bedrijfskleding is al vijf jaar actief in met name de Kop van Overijssel, Flevoland en Drenthe. De afgelopen jaren maakte het Sluziger bedrijf een flinke groei door, die ook gepaard ging met personeelsuitbreiding. „We willen dé specialist van het noorden worden.”

Totaalleverancier

Klanten kunnen bij Rook terecht voor al hun bedrijfskleding, schoeisel en beschermingsmiddelen. Ook beschikt het bedrijfover een groot servicepakket. „We bedrukken en borduren de bedrijfskleding zelf. Daarnaast kunnen we otoplastieken op maat aanmeten en valbeveiliging keuren. Verder wassen en stomen we kleding. We zijn een totaalleverancier. Klanten die bij ons binnenkomen, kunnen hier alles regelen. Wij zorgen voor een eenduidige bedrijfsuitstraling; van de buitendienstmedewerker tot de receptionist.”

René Glashouwer blijft de komende periode nog wel actief voor Rook Bedrijfskleding. „We gaan samen op bezoek bij zijn klanten, om zo te zorgen voor een warme overdracht.”