Domino’s Pizza bezorgt uitsluitend nog met e-bikes (waardoor bezorging in Nijeveen niet meer mogelijk is)

Meppel - Domino’s Pizza in Meppel kiest ervoor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Er is afscheid genomen van de bezorgscooters. Sinds kort worden pizza’s uitsluitend per e-bike afgeleverd.

„De coronaproblematiek heeft voor Domino’s Meppel niet veel veranderd”, vertelt eigenaar Omid Bahadori. „Het is bij ons eigenlijk alleen maar drukker geworden met bestellingen. Het raakt me dan ook als ik van andere horeca-ondernemers verneem dat zij onder de coronacrisis lijden. Hopelijk wordt dit snel anders.”

Mondkapjes

Domino’s speelde al snel in op de coronamaatregelen. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Op de werkvloer zijn medewerkers verplicht om mondkapjes te dragen. De pizza’s worden bereid met verse ingrediënten en vervolgens vanuit de oven gesneden en gaan rechtstreeks de doos in. „De pizza’s worden sinds kort alleen nog rondgebracht met e-bikes. Er wordt contactloos bezorgd. Betaling is momenteel volledig cashfree. Er kan online of via pin betaald worden.”

Nijeveen

Omdat er enkel nog bezorgd wordt met een elektrische fiets, heeft Domino’s afscheid moeten nemen van Nijeveen als bezorggebied. „Een pizza afhalen is uiteraard altijd mogelijk”, benadrukt Omid. Binnenkort kunnen Nijeveners een speciale afhaalactie verwachten. Op 12 oktober gaat een nieuwe actie in: er worden 3 extreme pizza’s en snacks geïntroduceerd.

Nieuwe medewerkers

„Ik ben heel trots op het personeel in Meppel”, besluit Omid. „Zij dragen zorg voor heerlijke pizza’s en de snelle bezorging. Vanwege de huidige drukte is Domino's Meppel dan ook op zoek naar nieuwe medewerkers: kijk maar eens op dominosjobs.nl. Daarnaast blijven we ons ontwikkelen: Domino’s wordt steeds duurzamer.”