Stekofire Stookmaand biedt warmte en mooie acties

Meppel De avonden worden langer, de temperatuur daalt. Het is oktober en daarmee hoog tijd voor wat warmte én de Stekofire Stookmaand.

„Normaal gesproken komen aardig wat mensen af op onze jaarlijkse stookdag. Om de veiligheid voor iedereen in de showroom te waarborgen, hebben wij een alternatief bedacht: de Stekofire Stookmaand”, licht Bert Stegeman toe, die samen met René Korterink het bedrijf runt. Belangstellenden kunnen op afspraak de gehele maand oktober verschillende types pelletkachels en pelletketels komen bekijken in de showroom en meteen profiteren van verschillende acties. Zo maak je bij aanschaf van pelletkorrels kans op het winnen van een leuke prijs.

De pelletkachel is een moderne volautomatisch gestuurde verbrandingskachel (een soort elektronische houtkachel), waarin houtkorrels verbrand worden. Een duurzame manier van verwarmen, en ongeveer 40 procent goedkoper dan aardgas, geeft Stegeman aan. Een pelletkachel is toepasbaar in ieder huis. „Het voordeel is dat je een klein rookkanaal nodig hebt. En je kunt de kachel op afstand instellen met je mobieltje, hij gaat dan automatisch aan.” Je kunt een ruimte lokaal verwarmen, maar „ook als moederhaard zien en op de cv aansluiten.” Bij Stekofire lichten ze graag de vele mogelijkheden toe. Ze kunnen ook de installatie en het onderhoud van de pelletkachels verzorgen.

Een afspraak maken kan via info@stekofire.nl of via tel. 0522-243670. Stekofire is gevestigd aan de Loberingemaat 5e in Meppel.

www.stekofire.nl