Bekijk de Captur Plug-in hybrid bij Matter Meppel

Meppel - Bij Autobedrijf Matter Meppel BV staat momenteel de nieuwe Captur Plug-in Hybrid van Renault in de showroom. Er is een enorme revolutie gaande in de auto-industrie, vooral op het gebied van motoren.

Elektrificatie is essentieel om te voldoen aan de behoefte aan lage verbruiks- en uitstootwaarden, de steeds strenger wordende emissienormen en de veranderende verwachtingen van klanten. Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen breidt Renault het aanbod verder uit met drie nieuwe E-TECH hybride- en plug-in hybridevarianten die trouw zijn aan het imago wat Renault wil uitstralen: efficiënt, betaalbaar en gepositioneerd in de belangrijkste segmenten met bestsellers. Hiermee worden de voordelen van elektrificatie bereikbaar voor het grootst mogelijke publiek, in een tijd waarin klanten steeds meer pragmatische, slimme en weloverwogen keuzes maken.

Formule 1

De ingenieurs hebben een innovatieve oplossing bedacht voor de range hybridemodellen die relevant, origineel en exclusief is én bovendien meer dan 150 patenten bevat. De techniek is gebaseerd op een modulaire hybride-architectuur met een groot scala aan combinatiemogelijkheden en de beste CO2-winst op de weg. Voor de ontwikkeling maakte Groupe Renault tevens optimaal gebruik van de expertise van het Renault DP World F1 Team. De productiemodellen profiteren van en delen de technologie die oorspronkelijk is ontwikkeld voor de Formule 1.

Autobedrijf Matter Meppel BV is gevestigd aan de Blankenstein 500 in Meppel.