EP Meppel breidt assortiment uit met speakers en soundbars

Meppel - Harman Kardon, het is een van de grote merken op audiogebied. Speakers en soundbars van dit merk zijn sinds vrijdag te verkrijgen bij EP Meppel.

„We hebben een compleet nieuwe wand met draadloze speakers”, vertelt eigenaar Bastiaan de Groot trots. „De speakers geven niet alleen geweldig geluid, ze zijn ook nog eens uitgevoerd met een stoffen laag van schapenwol, dat ziet er echt prachtig uit.” Speakers van Harman Kardon hebben geen eigen app, maar werken op het systeem van Google Home. Zodra deze app is geïnstalleerd zijn alle apparaten te bedienen met een smartphone of tablet. „En dat maakt het extra gebruiksvriendelijk. De Google-systemen zijn uiteraard ook bij ons te verkrijgen.”

 

'Goed uit de test'

Het merk Harman Kardon is nieuw voor EP Meppel, maar zeker niet nieuw op de markt. EP verkoopt soundbars, subwoofers en speakers. „Je kunt deze plaatsen waar je maar wilt: in de huiskamer, slaapkamer, maar we hebben ook apparaten voor in de badkamer en oplaadbare speakers voor buiten.”

Het systeem is eenvoudig uit te breiden met meerdere apparaten. „De systemen van Harman Kardon zijn onafhankelijk getest en komen heel goed uit deze test.”

 

Schaarste in witgoed

Bastiaan runt samen met zijn broer Michiel en (bezorg)medewerkers Arjan, Youri en Jeffrey de winkel. „We gaan heel serieus om met de coronamaatregelen en waarborgen ook echt de anderhalve meter afstand. We bezorgen nog steeds, maar ook hier volgen we alle veiligheidsmaatregelen. Wat we merken is dat er een schaarste is ontstaan in witgoed. Daar is nu veel vraag naar. Gelukkig hebben we veel magazijnruimte, waardoor we veel producten op voorraad hebben staan. Zo kunnen we de klant altijd goede service bieden.”

Binnenkort barst ook Black Friday los, dit is van 23 tot en met 29 november. Dan heeft EP - ook online - verschillende aanbiedingen. Nieuwsbrieflezers zijn als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!