Belle Lingerie houdt de online nationale bh-quiz. 'We zitten allemaal thuis en kunnen een verzetje gebruiken'

Meppel - Al meer dan honderd vrouwen hebben zich opgegeven voor de online nationale bh-quiz op donderdag 26 november om 19.30 uur. De avond bestaat uit een quiz, een online modeshow en een kerstbingo.

Deze avond wordt georganiseerd door Belle Lingerie in samenwerking met De Vermakelaar en Time Star Media. „Wij kijken er niet van op dat er zich al zoveel mensen hebben opgegeven”, vertelt Jolanda Hogenkamp, eigenaresse van Belle Lingerie, „want we zitten allemaal voornamelijk thuis en kunnen wel een verzetje gebruiken. Maar we zoeken nog veel meer vrouwen. Dus geef je snel op als je dat nog niet hebt gedaan.”

Telefoon als stemkastje

Het evenement wordt online gehouden. Dames die mee willen spelen hebben een pc, laptop of tablet nodig en de telefoon wordt als stemkastje gebruikt. Er is een quiz, een online modeshow en een kerstbingo. „En af en toe nog wat meer gekkigheid”, lacht Jolanda. „We geven prachtige prijzen weg. De eerste prijs is een lingeriesetje, de tweede prijs een etentje voor twee bij Cantina El Barco en de derde prijs een cadeaubon van Belle Lingerie.” Maar let op: tijdens de avond geven de presentatoren ook onverwachts extra opdrachten waarbij deelnemers nog meer kunnen winnen.

„Je kunt natuurlijk in je eentje meedoen, maar het is ook heel gezellig om dit samen te doen met je vriendin, je zus, de buurvrouw, je moeder of (schoon)dochter. Wij bieden een heerlijk avondje uit, waarbij de dames inspiratie kunnen opdoen voor kerst en prijzen kunnen winnen, maar het gaat vooral om lachen en ontspannen.”

Verwenpakketje

Deelname is gratis en de show is echt alleen voor vrouwen. Aanmelden kan via info@bellelingerie.nl. Per mail volgt er meer informatie over de quiz. Voor iedereen ligt bij Belle een verwenpakketje klaar voor tijdens de quiz. „Mocht je dit niet kunnen ophalen, dan zorgen we uiteraard dat je de belangrijkste informatie alsnog krijgt. Een dag voor de quiz krijg je een link toegestuurd via je telefoon, waarmee je de quiz kunt starten. We zorgen ervoor dat je ons gedurende de avond kunt bellen, mochten er problemen zijn met bijvoorbeeld inloggen of stemmen.”


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!