En jij krijgt een verjaardagskalender, en jij krijgt een verjaardagskalender, en jij krijgt een verjaardagskalender. Iedere Meppeler krijgt een verjaardagskalender

Meppel - Alle inwoners van de gemeente Meppel ontvangen deze week een verjaardagskalender in de brievenbus. Het wordt aangeboden door stichting Merk Meppel, in samenwerking met de gemeente Meppel.

Het idee erachter is om de kernwaarden van de gemeente te benadrukken. „De gastvrijheid en saamhorigheid van de Meppelers en Nijeveners, de karakteristieke plekken die er zijn, het groen dat je vindt, de ondernemersgeest en de vrijheid die we hier met elkaar ervaren”, benoemt Marieke Navarro, voorzitter van stichting Merk Meppel.

„Juist nu de feestdagen anders zijn dan andere jaren en het erop lijkt dat we kerst en oud en nieuw zoveel mogelijk in eigen kring moeten vieren, is het een goed moment om al dit moois onder de aandacht te brengen. Bovendien is het een blijvend cadeau dat elke dag zijn waarde heeft en hopelijk iedere verjaardag voor een geluksmoment zorgt.”

Voor degene die geen verjaardagskalender ontvangt de komende week of een sticker op de brievenbus heeft, kan vanaf 7 december een gratis exemplaar ophalen bij diverse winkels in Meppel en Nijeveen.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!