Wasmachine in je badkamerontwerp

Aangeboden door: sani4all.nl

De wasmachine is onmisbaar voor ieder huishouden en het liefst heb je ze niet in het zicht staan. Soms heb je geen keus en moet je de wasmachine op de badkamer plaatsen omdat er geen andere plek in huis is. Maar hoe zorg je er dan voor dat de wasmachine wel mooi in je ontwerp verwerkt wordt? Wij van Sani4all weten een aantal mooie oplossingen!

Het kan een uitdaging kan zijn om de wasmachine en/of droger in je badkamerontwerp te verwerken. Maar het heeft ook zeker voordelen om de wasmachine op de badkamer te plaatsen. Je hoeft bijvoorbeeld niet met je vuile was door heel het huis te slepen. En er zijn toch al waterleidingen aanwezig waardoor de aansluiting eenvoudig te regelen is.

Creëer een extra werkblad

Met een beetje gepuzzel kan je een wasmachine en droger heel goed verwerken in je badkamerontwerp. De machines zijn grote elementen, maar daar kan je juist gebruik van maken. Als je een ruime badkamer hebt is een slimme oplossing om een extra werkblad te creëren. Zet de machines naast elkaar en plaats bovenop een werkblad. Zo heb je direct een plek om de was direct vanuit de droger op te vouwen

Stapelen in een kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer? Door de machines op elkaar te stapelen hou je meer ruimte op de grond over. Als je er een kast omheen bouwt zijn ze direct op het zicht. Je kan de kast ook eenvoudig uitbreiden zodat je snel extra opbergruimte creëert. Of plaats de machines gestapeld achter een nisje, zo zijn ze niet direct in het zicht zijn maar kan je er wel eenvoudig bij!

Ventilatie van de badkamer

In elke ruimte waar een wasmachine of droger staat moet goed geventileerd worden. Dit geldt zeker voor de ventilatie van de badkamer. Los van de eventuele condensvorming geldt voor de machines ook: hoe koeler en droger de ruimte, hoe beter ze werken. Een droogtrommel droogt de was minder goed in een warme en natte badkamer. Dit komt doordat de temperatuur van de droogtrommel en de ruimte te klein wordt.

Benieuwd wat er bij jouw badkamer mogelijk is?

Er zijn nog veel meer oplossingen om een wasmachine op een mooie manier in jouw badkamer te plaatsen. Als je precies weet wat de eisen van je badkamer moeten zijn kan je eindeloos schuiven tot je de perfecte indeling hebt. Vind je dit lastig? Dan denken onze adviseurs graag me je mee. Tijdens een adviesgesprek wordt direct een 3D-ontwerp gemaakt. Zo kan je precies zien hoe je de ruimte zo efficiënt mogelijk kan indelen. Onze showrooms zijn er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!