Nog graag een prachtig overhemd of trui van Dierckxsens? Wees er snel bij!

Hoogeveen / Meppel - De spaarzegelactie van Dierckxsens mooivoormannen in samenwerking met de Hoogeveensche Courant en Meppeler Courant is in volle gang, maar het einde komt in zicht. De actie, waarbij gespaard kan worden voor flinke korting op een overhemd (met lange mouw) of trui (met V-hals of col), loopt tot en met 27 december.

Eigenaar Jan Mark Dierckxsens: „Die colletje staan niet in de krant, maar hebben we er wel bij gelegd in de winkel. Die zijn momenteel helemaal in. Ze zijn van 100 procent katoenen en we hebben ze in een kleur of zeven.” 

De spaarzegelactie loopt iets minder goed dan andere jaren, maar dat is volgens Dierckxsens niet meer dan logisch. „Alle verkopen liggen lager in deze tijd door corona. Maar in verhouding doet deze actie het weer fantastisch.”

Online zegels sparen loopt verrassend goed

Naast het vertrouwde zegeltjes plakken op de spaarkaart, kunnen lezers er ook voor kiezen om online zegels te sparen. „Dat loopt verrassend goed. 25 tot 30 procent van de mensen spaart dit jaar online.” Dit kan door de QR-code op de zegel te scannen of rechtstreeks via www.dierckxsens.nl/spaaractie. Op deze website laten spaarders enkele gegevens achter, waarna zij direct een mailtje met barcode ontvangen. Deze kan geprint of op de telefoon worden meegenomen naar de winkel aan de Hoofdstraat om zo deel te nemen aan de actie.

De laatse spaarzegels verschijnen op 20 december in de krant. De spaarkaarten of barcodes kunnen worden ingeleverd tot 27 december.

LET OP: IN VERBAND MET DE SLUITING VAN NIET-ESSENTIËLE WINKELS, EN DUS OOK DIERCKXSENS, IS DE ACTIE VERLENGD TOT 1 FEBRUARI 2021. 


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!