Elektro World Hagedoorn: ‘Deuren gesloten, maar levering en reparaties gaan gewoon door’

Meppel - De deuren van Elektro World Hagedoorn in Meppel zijn door de lockdown voorlopig gesloten. Maar stilzitten doen Erwin Troost en zijn compagnon Gerko Kwant niet.

„Voordat we de deuren moesten sluiten in verband met de lockdown, kwamen er al heel veel vragen per telefoon bij ons binnen, we zouden wel een helpdesk in kunnen richten”, licht Erwin Troost toe. „Dat gaat van vragen over de televisie op de juiste zenders instellen tot aan reparaties. In negen van de tien gevallen krijgen we de boel weer aan de praat en anders rijden we even langs. We vinden het telefonische contact helemaal niet erg en helpen graag, maar uiteraard kan de klant ook online winkelen bij ons via de website www.electroworld.nl. We missen wel het persoonlijke contact met al onze klanten.”

De elektronicabranche is altijd in beweging. Daar spelen ze bij Hagedoorn Electro World uiteraard op in. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe modellen Bosch wasmachines verkrijgbaar met een eigen doseersysteem. Deze machines doseren per wasbeurt de benodigde hoeveelheid wasmiddel. „Afmeten is dus niet meer nodig. Je vult gewoon het systeem met een hoeveelheid wasmiddel en het apparaat doet de rest. Ideaal”, vertelt Erwin. „Ook wij merken de enorme vraag naar witgoed. Er is heel veel vraag naar koelkasten en vriezers, maar ook naar televisies. We hebben een behoorlijk groot magazijn, waar we veel producten op voorraad hebben. Daarom kunnen we snel uit voorraad leveren. In sommige gevallen nog dezelfde dag.”

Levering van apparaten mag ondanks de lockdown, gewoon doorgaan. Er kan natuurlijk iets stukgaan in huis. Bestellen kan in dat geval via de website elektroworld.nl, maar ook middels een belletje naar de winkel in Meppel. Reparaties worden ook gedaan, uiteraard met eigen monteurs. We zien het aantal reparaties toenemen, omdat de servicepartners het momenteel ook heel druk hebben. Het proces kan daarom soms iets langer in beslag nemen dan men van ons gewend is. In onze handel is het momenteel drukker dan ooit.”

Bezorgen, installeren en reparatie gebeurt met inachtneming van de hygiënevoorschriften. Op de website staat ook een formulier voor het aanmelden van storingen.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!