Contracten trainers SC Rouveen, VHK en De Blesse verlengd

Rouveen / Sint Jansklooster / De Blesse - Corona of niet: de contracten van drie voetbaltrainers uit deze contreien zijn met een seizoen verlengd.

Allereerst oefenmeester Eddy Zwijnenberg van de oostelijke zaterdagderdeklasser SC Rouveen: hij staat ook in het seizoen 2021-2022 voor de spelersgroep van de groen-witten. Zwijnenberg wordt binnen de vereniging gezien als een persoon die het maximale uit een spelersgroep kan halen. Ondanks het vertrek van enkele dragende spelers staat SC Rouveen in de tussenstand van de derde klasse C op een gedeelde eerste plaats.

Edwin Duim

Ook zaterdagvierdeklasser VHK heeft het contract met hoofdtrainer Edwin Duim verlengd. De Zwolse trainer plakt er nog een derde seizoen aan vast, want hij heeft het goed naar z’n zin bij de club uit Sint Jansklooster. Assistent-trainer Rob Lassche uit Vollenhove gaat eveneens nog een jaar door bij VHK.

Bij vv De Blesse is het contract met hoofdtrainer Teun Dikken met een jaar verlengd. Hoewel in het eerste seizoen onder deze oefenmeester nog maar weinig wedstrijden zijn gespeeld, is wel duidelijk geworden dat de samenwerking tussen Dikken en de zondagvierdeklasser als ‘positief’ mag worden betiteld.

 


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!