Concordia en Primo nemen nieuw logistiek centrum in gebruik

Meppel - Concordia Keuken & Bad heeft samen met Primo Keukens een nieuw logistiek centrum in gebruik genomen aan de Pieter Mastebroekweg 19 in Meppel.

„Om de hoek van hoofdvestiging Bouwcenter Concordia kwam een logistiek pand vrij van zo’n 3500 vierkante meter”, zegt algemeen directeur Johan Veenstra van Concordia.

„Dit was precies wat we zochten. Na de brand in oktober 2016 hebben we de opslagcapaciteit voor keukens en sanitair in Meppel al drastisch vergroot. We dachten dat we hier jaren mee vooruit konden. Door de groei van de vestigingen van Primo Keukens en de groeiende verkopen bij Concordia Keuken & Bad zijn we uit ons jasje gegroeid.”

Geen uitbreidingsmogelijkheden op huidige locatie

Het concern kon op de huidige locatie niet meer uitbreiden. De keuze voor een extra pand verderop in de straat was snel gemaakt. Onder leiding van Arend Zoer is het magazijn in een paar maanden tijd opgebouwd.

„Het betekent dat we de materialen nog beter en sneller op de plek van bestemming kunnen krijgen”, legt Johan Veenstra uit.

Alle activiteiten voor de klant blijven op de locatie aan de Pieter Mastebroekweg 28. „Voor de klant verandert er helemaal niets”, geeft de algemeen directeur aan.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!