Paul Weerman heeft een 'klik' met vv Staphorst

Staphorst - Hoofdtrainer Paul Weerman van derdedivisionist Staphorst heeft zijn contract met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Emmen begint na de zomer aan zijn derde voetbalseizoen bij de geel-blauwen.

„Het bevalt van beide kanten goed. Ik heb een positieve klik met de spelersgroep, de technische commissie en het bestuur. We waren er snel uit. Staphorst is gewoon een prachtige voetbalclub om voor te werken. Ook de reisafstand is geen enkel probleem”, stelt Weerman.

Zeer tevreden

Ondanks de huidige bijzondere periode, waarin het aantal trainingen en wedstrijden zeer beperkt is gebleven, is men binnen de vv Staphorst zeer tevreden over het functioneren van de hoofdtrainer uit Emmen.

Weerman en de zijnen hopen komend voorjaar nog zeker wat wedstrijden van het huidige voetbalseizoen te kunnen afwerken. „Hoe het verdere verloop van de competitie eruit komt te zien is op dit moment nog niet duidelijk, maar we gaan er zeker voor om ook volgend seizoen weer in de derde divisie van het zaterdagvoetbal van start te mogen gaan”, aldus Paul Weerman.

 


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!