Liefhebbers GigaGfestival kunnen vanaf nu swingen op nieuwe clip van René Karst

Hoogeveen - Juniorkamer JCI Het Hooghe Veen wilde het GigaGfestival van 2020 sponsoren. Door alle coronaperikelen ging het festival afgelopen jaar helaas niet door. Om toch in de stemming te blijven is in overleg met Stichting AJB hiervoor een kort digitaal concert van René Karst in de plaats gekomen, zodat de bezoekers toch nog een beetje het GigaG gevoel houden.

,,Nu we niet samen kunnen dansen en zingen gaan we dat gewoon in huis doen of samen in de woongroep. Het is een echte meezinger geworden waarbij een polonaise niet mag ontbreken", vertelt Bert Otten, een van de organisatoren. 

,,Het nummer in de clip heeft een nieuwe, eigen tekst zodat we dit tijdens het eerst volgende GigaGfestival samen kunnen meezingen. De beelden zijn gemonteerd door Xandro media, die er voor gezorgd heeft dat er een echt GigaGfestival sfeertje de woonkamers binnenkomt."

De Stichting AJB is heel blij en dankbaar met dit initiatief van de Juniorkamer. ,,Dit is een prachtige manier om in contact te blijven met onze bezoekers", aldus voorzitter Aliene Haar, ,,en we hopen alle vervelende toestanden met corona snel achter ons te kunnen laten."


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!