PUUR! legt met nieuwe partner focus op advieswerk

Meppel - Marcel Doeve gaat toetreden als partner bij PUUR! Accountancy & Advies in Meppel. Door de samenwerking kan het bedrijf straks nog meer de nadruk leggen op het adviseren van klanten, naast het boekhoudkundig werk.

Het is de bedoeling dat Doeve MKB-advies in de loop van 2021 volledig zal opgaan in PUUR! Accountancy & Advies. Partners en mede-eigenaren Gert Wim Blokzijl en Linda Baltus zijn blij met Marcels komst en de deskundigheid en ervaring die hij meeneemt. Gert Wim: „De tijd dat ons vak draaide om het periodieke ‘boekwerkje’ met cijfers is allang voorbij. Op maat gesneden advies geven wordt steeds belangrijker.”

Vooruit kijken

„Klanten willen anno 2021 een ondernemende accountant die ze helpt vooruit te kijken in plaats van terug te blikken in de achteruitkijkspiegel”, verklaart Gert Wim. “Dus aan welke ‘knoppen’ ze kunnen draaien om hun onderneming vooruit te helpen.” Linda vult aan: „Het is onze taak de vertaalslag te maken van betrouwbare cijfers naar waardevolle inzichten. Zoals welke klanten, segmenten of branches het meest winstgevend zijn en welke juist niet. Veelal verrassende uitkomsten die ondernemers helpt met kiezen waarop de focus te leggen in het nieuwe jaar.”

Vanuit deze visie hebben Marcel Doeve en het team van PUUR! elkaar de afgelopen jaren gevonden.

Nieuwe klanten

Gert Wim: „Met zijn komst kunnen we nieuwe klanten verwelkomen. Tegelijkertijd profiteren onze huidige klanten van nog meer deskundig advies.”

PUUR! Accountancy & Advies is gevestigd aan Gasgracht 2b in Meppel. Zie voor meer informatie: www.puuraccountancy.nl.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!