Rabobank blijft sponsor van Theater De Meenthe

Steenwijk – Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en Theater De Meenthe tekenden woensdag een nieuwe sponsorovereenkomst voor drie jaar. Zowel het theater als de bank gaan het nieuwe jaar starten met een frisse en vernieuwende samenwerking. Nieuwe ideeën voor de komende jaren zijn gesmeden, maar ook lopende afspraken zetten ze samen voort.

Johan Hutten, directievoorzitter bij Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland: „Sinds tien jaar geleden de naam Rabo Theater De Meenthe op de gevel is gekomen hebben we samen veel events georganiseerd. Trots kijk ik terug op de Rabobank-weken, de Regioconcerten en de kortingsacties voor leden. Juist in deze tijd is het belangrijk om de culturele sector een warm hart toe te dragen. Het vraagt een enorm doorzettingsvermogen en creativiteit om het theater draaiend te houden.”

Warner ten Kate, voorzitter Rabo Theater De Meenthe: „Het sponsorcontract houdt onder meer in dat de naam voor de komende drie jaar op de gevel prijkt. Daarnaast zijn we voornemens om eind 2021 wederom een Rabo Regioconcert te organiseren en is er voor de leden van de bank een actie om deze samenwerking te vieren. Beide willen we graag dat het theater een cruciale rol blijft spelen in de lokale leefomgeving. Zo zijn er ook plannen om de toegang voor het theater laagdrempelig te maken voor lokale verenigingen en stichtingen. Hierover in het voorjaar meer. Wij zijn in ieder geval trots dat we de komende drie jaar blijven samenwerken.”


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!