Drie manieren om zonne-energie te gebruiken zonder zonnepanelen

Aangeboden door: easyswitch.nl

De behoefte aan energie is altijd constant en groeit in deze moderne tijd en de beschikbare niet-hernieuwbare energiebronnen die momenteel in gebruik zijn, zullen naar schatting sneller opraken dan de tijd die nodig is om deze aan te vullen.

Daarom is er een groeiende behoefte aan hernieuwbare energiebronnen en zonne-energie is een bron die nooit opraakt zolang we onder de zon leven. Bekijk alle energiebedrijven om te zien waar je dit kunt gebruiken. Op easyswitch.nl kun je vervolgens een afsluiten. Zonne-energie hoeft niet beslist ingezet te worden met zonnepanelen, het kan namelijk ook op andere manieren. 

Fiets op zonne-energie

Deze fiets laadt de accu op terwijl het stilstaat. De zonnecellen en de accu leveren energie aan de motor tijdens het rijden. Andere fietsen werken op zonne-energie en hoeven niet te worden getrapt omdat het beweegt op de geabsorbeerde energie. De zonnefietsen hebben batterijen die worden opgeladen en als ze eenmaal vol zijn, kan de opgeslagen energie ook worden gebruikt om telefoons en andere kleine elektrische apparaten zoals tablets op te laden. Telefoons kunnen ook op de fiets worden gemonteerd en voor navigatie doeleinden worden gebruikt als je naar een bestemming moet die voor jou onbekend is.

Zonne-energie stekker

Dit is een draagbaar apparaat en biedt de consument een stopcontact voor het aansluiten van elektronische apparaten. Het toestel kan gemonteerd worden op een raam of muur die toegang krijgt tot een groot deel van de zonnestralen in je woonruimte en het absorbeert deze zonne-energie en zet deze om in elektriciteit. Dit apparaat heeft een directe plug-in waarmee je een laptop of telefoon oplader of andere elektronische laagspanningsapparatuur rechtstreeks kunt aansluiten en gebruiken. Dit is stroom voor onderweg, omdat het ook draagbaar is en gemakkelijk kan worden meegenomen op reis, zodat u altijd stroom hebt.

Rugzak op zonne-energie

Rugzakken op zonne-energie hebben kleine panelen aan de voorkant van de tas die worden blootgesteld aan de zon. Bovendien zijn zonnerugzakken waterbestendig en kunnen ze voor alle weersomstandigheden worden gebruikt. Met de solar bags kun je stroom gebruiken terwijl je onderweg bent. Men kan gewoon de laptop of de telefoon aansluiten en verplaatsen terwijl ze worden opgeladen. Zonnerugzakken hebben ook een batterij die volloopt tijdens het opladen en de stroom kan 's nachts worden gebruikt als er geen blootstelling aan zonlicht is.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!