Bemoedigingscadeautje gemeente Staphorst en hulpverleningsorganisaties in trek: ‘Vanwege de grote belangstelling moeten we de aanmeldingen stop zetten’

Staphorst - Het project van de gemeente Staphorst, MEE IJsseloevers, Steunpunt Mantelzorg, stichting Schuilplaats en de jongerenwerkers van Saam welzijn is een succes. De aanmeldingen voor het ‘bemoedigingscadeautje’ zijn vanwege grote belangstelling alweer stop gezet.

„Zolang de voorraad strekt”, zo stond in een eerder bericht over het bemoediginscadeautje te lezen. En dat blijkt dus ook nu er massaal gereageerd is op het initiatief. „Bedankt voor al jullie reacties op de advertentie over de bemoedigingscadeautjes voor jeugd en gezinnen. Vanwege de grote belangstelling, moeten we de aanmeldingen vanaf heden stop zetten. We rekenen op uw begrip”, laat jongerenwerker Yteke Rijlaarsdam weten.

Voorjaarsvakantie

Het plan van de gemeente en de hulpverleningsorganisaties is om samen de eenzaamheid en verveling onder kinderen en jongeren tegen te gaan door middel van een cadeautje. Het cadeautje kon worden aangevraagd via de mail en daar is dus flink gehoor aan gegeven. Rijlaarsdam laat weten dat de cadeautjes in de voorjaarsvakantie worden uitgedeeld. „We gaan dan op pad om het uit te delen, maar er is ook een afhaal mogelijkheid is. Dit gaat op woensdag 24 en donderdag 25 februari gebeuren en de aanmelders krijgen hier ook bericht van.”


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!