Districtchef van de politie Ramon Arnhem brengt bezoekje aan jarige mevrouw Bonte uit Rouveen: ‘Ik houd er een warm gevoel aan over’ 

Staphorst/Rouveen - Ramon Arnhem van de politie Oost-Nederland bracht gisteren een bezoekje aan de jarige mevrouw Bonte uit Rouveen. „Mevrouw was vandaag jarig en heb ik haar mijn felicitaties overgebracht. Ook heb ik mijn dank uitgesproken voor haar wijsheid en gastvrijheid”, vertelde Arnhem gisteren.

District IJsselland hanteert naast een operationele agenda ook een sociale agenda. „Dit betekent onder meer dat we extra oog hebben voor de inwoners van onze gemeenten, zeker in deze soms moeilijke tijd. Dit past tevens goed in de cultuur van Noaberschap”, laat de politie in een bericht op Facebook weten. In dit kader bracht districtchef Remon Arnhem van het district IJsselland enkele weken geleden een bezoek aan de dorpen Staphorst, Rouveen en IJhorst en sprak hij met een aantal inwoners.

Warm gevoel

Arnhem sprak ook met mevrouw Bonte uit Rouveen. En omdat het gesprek hem is bijgebleven bracht hij de jarige Bonte gisteren een bezoekje tijdens haar verjaardag. „Mevrouw Bonte heeft mij zeer hartelijk ontvangen en veel verteld over de rijke geschiedenis van de gemeente en de verschillende dorpen met hun tradities. Zeer fascinerend en erg mooi, wat een boeiende geschiedenis kent deze gemeente. Ik houd er een warm gevoel aan over en dat komt vooral door het hartelijk ontvangst van mevrouw”, aldus Arnhem.

Verbinding maken

Verbinding maken doet de IJssellandse politie niet alleen wanneer er sprake is van een aanleiding zoals hulpverlening of incidenten. Ook spontane gesprekken hebben onze interesse. „In verbinding staan met onze burgers vormt de basis voor goed politiewerk”, vindt Arnhem. „Het is een lastige tijd en daarom is het extra belangrijk om zorg en oog voor elkaar te hebben.”


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!