Arie Slob bezoekt Veldzicht

Balkbrug - ChristenUnie-voorman Arie Slob brengt morgen (vrijdag 18 oktober) een bezoek aan Veldzicht. Naast een gesprek met de directie en vertegenwoordigers van Veldzicht wil hij daar ook in gesprek gaan met Plaatselijk Belang Balkbrug.

Het terugdraaien van de sluiting van Veldzicht in het kader van de afspraken  over  het begrotingsakkoord heeft veel losgemaakt in de regio Vechtdal. 'Slob heeft in zijn onderhandelingen met het kabinet daar doorslaggevend zijn gewicht voor in de schaal gelegd', zo stelt fractievoorzitter Jan Westert van de ChristenUnie Overijssel.

Nieuwe invulling

De fractievoorzitters in de Provinciale Staten en gemeenteraad van Hardenberg vinden dat er met het open blijven van Veldzicht wel een perfecte invulling is gegeven aan hun motie om Veldzicht actief te steunen bij het vinden van een nieuwe invulling na het bericht over de sluiting. ‘Een betere uitvoering van deze unaniem aanvaarde moties in de staten en gemeenteraad kun je niet wensen’, zegt Westert.

Naast Westert is ook Wim Boersma bij het bezoek van Slob aanwezig; hij is fractievoorzitter van de afdeling Hardenberg van de christelijke partij. Het bezoek begint om 14.30 uur.