Mark Rutte op werkbezoek in De Wolden en Hoogeveen

Zuidwolde/Hoogeveen - Minister-president Mark Rutte brengt op woensdag 29 januari een werkbezoek aan de gemeenten de Wolden en Hoogeveen. Het bezoek begint 's middags in Zuidwolde en wordt 's avonds afgesloten in Hoogeveen.

De premier brengt een informeel bezoek aan een aantal kleine ondernemers en een bedrijfsbezoek aan Python BV in Zuidwolde. Daarna gaat hij in overleg met VVD-kandidaten van alle Drentse afdelingen. Ter afsluiting gaat hij in discussie met het publiek tijdens een Politiek Café in Grand Café het Postkantoor.

Het eerste deel van het werkbezoek staat in het teken van Ondernemerschap. Rutte bezoekt een aantal kleine ondernemers die, dwars tegen de crisis in, met doorzettingsvermogen en creativiteit hun bedrijf blijven ontwikkelen. Daarna gaat bij op bezoek bij Python BV: een bedrijf dat tegen de verdrukking in groeit, zorgt voor steeds meer werkgelegenheid en vanuit Zuidwolde zowel nationaal als internationaal opereert. Het diner gebruikt de premier om in eigen kring met Drentse lijsttrekkers en kandidaat-raadsleden in gesprek te gaan.

Vanaf 20.00 uur gaat hij in debat met het publiek tijdens een Politiek Café in Grand Café het Postkantoor. Daarbij is, uiteraard, het publiek welkom. Het bezoek van Mark Rutte duurt tot 21.00 uur. Rutte lost met dit werkbezoek een oude belofte in. Een eerder werkbezoek twee jaar geleden kwam op het laatste moment te vervallen toen het vorige kabinet Rutte I strandde.