Happy living bij Nouss Concepts Store

Unieke lifestyle producten en woonaccessoires, waar je zelf blij van wordt en waarover anderen bewonderende opmerkingen maken. Echte eyecatchers: van speciaal servies tot bijzondere tassen. Anouscha van der Laan bracht ze bijeen in een webwinkel met life style art.

Een overzichtelijke en inspirerende website met mooie, originele, creatieve en vaak handgemaakte ontwerpen van zowel nieuw talent als meer gevestigde namen. Anouschka vertelt: 'Ik heb altijd een liefde gehad voor kunst en mooie ontwerpen. Producten met een verhaal en die niet op elke hoek verkrijgbaar zijn. Zo is NOUSS Concept Store ontstaan. NOUSS is trouwens afgeleid van mijn naam.'

Het is heerlijk om virtueel rond te snuffelen in deze webwinkel en je steeds weer te verbazen over de originele ontwerpen. Er valt overzichtelijk te zoeken in categorieën Great prints, Happy living en Pure beauty. Zo vind je gemakkelijk een perfect sieraad, kussentje, keramiek, illustratie of ander uniek product. “Bij mij vind je van alles voor je huis, jezelf en leuke cadeautjes”, legt Anouschka enthousiast uit. “Het is belangrijk dat ik de collectie zelf mooi vind en daar is het assortiment dan ook zorgvuldig op geselecteerd.” En dat is gelukt! Bekijk bijvoorbeeld de onderscheidende sieraden van Petra Reijrink of de fijne woonaccessoires van ontwerpster Renéee Onderdijk voor het Nederlandse merk FLINK.

NOUSS Concept Store inspireert absoluut… en komt met praktische oplossingen van unieke ontwerpers. Denk bijvoorbeeld aan een magneetbord. Dát kan anders volgens Groovy Magnets, namelijk met een mooie print van een konijn of valkparkiet van magneetbehang. Of wat te denken van de fashionable riem, armband en anti-diefstal accessoire waardoor het tasjesdieven moeilijk wordt gemaakt zomaar je tas mee te nemen. De anti-diefstal accessoire, de BAGTOR®, was nog niet eerder in Nederland te koop. Absoluut een must have en handig online te bestellen bij www.noussconceptstore.com.