Musique Fantastique wint vijfde Stem-cheque

Meppel - Musique Fantastique ontving op een zonovergoten zaterdag de vijfde cheque van de actie SteM voor Steun, die Sterk Meppel wekelijks voor een goed doel beschikbaar stelt.

De jarige Yuna nam de cheque in ontvangst uit handen van SteM-raadslid Elisabeth Bakkenes, kandidaat Bert-Jan Grobben en campagneleider Myriam Jansen.

De club haalde bijna 200 van de 465 stemmen, die werden uitgebracht op de website en de Facebookpagina van de partij, en tijdens de straatinterviews.

Musique Fantastique (MF) heeft tot doel kinderen en jongvolwassenen op speelse wijze kennis te laten maken met allerlei theatervormen. De vereniging doet alles met een minimaal budget. De kostuums voor de optredens worden door moeders zelf genaaid. Van het gewonnen geld gaan ze nu stoffen kopen. Er moeten nog kostuums worden gemaakt voor het spel ‘Als De Meppeler Toren Spreekt’, waaraan MF 30 maart meespeelt in het kader van de Culturele Gemeente.

Tot zaterdag 15 maart 12.00 uur staan op de site en de Facebookpagina van Sterk Meppel de stembussen weer open voor de zesde en laatste ronde. De genomineerden zijn deze keer:

  • Open Nijeveense kampioenschappen kniepertjes bakken;
  • Stichting Sinterklaasfilm Meppel;
  • Buurtvereniging Onze Jan Steen;
  • Stichting Dobberpop.

Lees ook: