Wilma Fieten genomineerd voor Fleur Bloemen Award

Linde - Wilma Fieten is samen met de leerlingen van basisschool De Lindert genomineerd voor de Fleur Bloemen Award 2014. Zangeres Wilma Fieten maakte samen met leerlingen van basisschool de Lindert uit Linde een cd met daarop een lied tegen pesten.

Samen met muziekleraar Frank Boerrigter werd er wekenlang geoefend. De cd met het anti-pestlied Toverstafje voor de pijn werd op 23 augustus vorig jaar aan het publiek gepresenteerd en aan burgemeester Roger de Groot van Zuidwolde uitgereikt.

De Fleur Bloemenstichting wil in 2014 weer de Fleur Bloemen Award toewijzen aan een persoon of instantie, die zich 't afgelopen jaar meer dan verdienstelijk heeft gemaakt om op te treden tegen het pestgeweld. In de afgelopen maanden hebben bezoekers van de website genomineerden voorgedragen voor deze award. 

Op de website van de Stichting is een korte biografie geplaatst van de kandidaten die voor de prijs in aanmerking komen. Lees wat hen drijft om pestgedrag aan te pakken en bepaal wie uw favoriet is. Onderaan de pagina kan gestemd worden.