Hotel Waanders opent kinderspeelzaal

Staphorst - Hotel Waanders in Staphorst opent op Hemelvaartsdag, 29 mei, een kinderspeelzaal. De speelzaal op de eerste etage wordt momenteel ingericht met onder meer kussens, klimtoestellen en glijbanen.

Het is nu drie jaar geleden dat Henk Breukelaar (51) hotel Waanders in Staphorst overnam na een faillissement. Het bedrijf, een begrip in Staphorst en wijde omgeving, is volgens Breukelaar terug. 'We zijn weer de lekkerste stop onderweg. En met de kinderspeelzaal komt er een nieuwe mijlpaal aan.'

Het doel is ouders met jonge kinderen de gelegenheid te geven eens lekker te eten, terwijl de jeugd ravot. Om de opening van de kinderspeelzaal luister bij te zetten, wordt er op het parkeerterrein bij Waanders op 29, 30 en 31 mei een grote speeltuin ingericht. Dit tijdelijke kinderparadijs is geopend van donderdag 29 mei tot en met zaterdag 31 mei van 13.00 tot 17.00 uur.

Donderdag de 29e is er een ballonnenwedstrijd. De kleurrijke luchtreizigers worden om 15.00 uur losgelaten. Uiteraard is er ook een terras op de drie dagen. Kinderen kunnen meedoen aan een tekenwedstrijd.

Klassieke Hollandse kaart

Waanders is volgens Henk Breukelaar weer helemaal terug. 'We hebben een klassieke Hollandse kaart; alles wordt hier ambachtelijk gemaakt. We krijgen van veel klanten het signaal dat we weer de kwaliteit bieden die wijlen Jan Waanders zijn gasten bood. Daar zijn we trots op.'