Edgar Mulder opnieuw lijsttrekker PVV Overijssel

Hardenberg / regio - Edgar Mulder uit Zwolle is gekozen tot lijsttrekker van de Partij voor de Vrijheid in de provincie Overijssel. Mulder is sinds 2011 statenlid en fractievoorzitter. De partij heeft tevens een eigen app gelanceerd.

In de afgelopen statenperiode had de PVV veel succes en invloed in Overijssel. De partij kreeg een meerderheid voor moties over het verminderen van subsidies, voor meer asfalt en minder windmolens. Tevens nam de provincie onder leiding van de PVV stelling tegen het haat zaaien van extremistische turken in Almelo en werd Overijssel de eerste provincie die de Armeense Genocide erkende.

Mulder verheugt zich naar eigen zeggen op de campagne. De Provinciale Statenverkiezingen worden op 18 maart 2015 gehouden. Wie er verder op de Overijsselse PVV-lijst komt te staan, wordt later bekendgemaakt.

App

De PVV in Overijssel is de eerste provinciale fractie die met een smart-phone app komt om kiezers te voorzien van alle nieuws en informatie rondom de verkiezingen.

Mulder: 'CDA , PvdA en VVD spenderen soms wel meer dan 80.000 euro per verkiezing. De PVV doet het zonder belastinggeld. Wij zijn afhankelijk van de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en de groeiende steun van de kiezers.'

De smart-phone app is te downloaden voor iPhone en voor Android.