Tapilux biedt uitgebreide collectie gordijnstoffen

Meppel - Tapilux woning- en projectinrichting beschikt al ruim 43 jaar over een uitgebreide collectie van gordijnstoffen in diverse materialen, kleuren en prijsklassen. Voor iedereen is er dus wel een gordijn naar wens te vinden bij Tapilux.

Uiteraard wordt deze vakkundig bij de klant in huis ingemeten en opgehangen.

Tapilux heeft in het assortiment bekende merken als De Ploeg, Kendix, Artelux, Eijffinger en A House of Happiness. Elk merk blinkt uit in zijn soort, dit verschilt van materialen tot prijs.

De Ploeg, Artelux en Kendix blinken uit in hun diversiteit van materialen. Veel van deze stoffen zijn trevira stoffen en daardoor kleurecht en soepel vallend. Daarbij is er weinig krimptolerantie. Daardoor is het grootste gedeelte van deze stoffen ook prima geschikt als vouwgordijn. In combinatie met hun vele hoogtestoffen, uitgebreide kleuren en variété aan patronen beschikken deze merken over een zeer complete collectie.

Actuele trends

A House of Happiness is het grootste gordijnen- en decoratiemerk van Europa en beschikt over een vaste collectie die twee keer in het jaar wordt aangevuld met de nieuwe trends. Daarom komen de meest sprekende en actuele ontwikkelingen uit de woonmodetrends komen terug in de nieuwste collectie van A House of Happiness.
A House of Happiness onderscheidt zich van andere merken door de diversiteit aan kleuren en stoffen. Eigenlijk hebben ze voor elke situatie of elke sfeer een passende oplossing. Daarnaast onderscheid dit merk zich vooral in de prijs. Door de lage prijzen en toch hoogstaande kwaliteit is dit een absolute aanvulling op het assortiment van Tapilux.

Als trendsetter wisselt Eijffinger de goede basiscollectie af met een uitgebreide collectie van uitbundige patronen, kleuren en stoffen. Voor iets unieks ben je bij Eijffinger aan het goede adres. Daarnaast beschikt Eijffinger over een mooie collectie met verduisterstoffen die prima geschikt zijn voor in de slaapkamer.

Passende oplossing bieden

Voor iedere inrichting en prijsklasse heeft Tapilux de juiste oplossing. Daarom is een bezoekje aan de Groenmarkt 11 zeker de moeite waard. En natuurlijk kun je voor alle andere raamdecoratie en vloeren ook terecht bij Tapilux woning –en projectinrichting in Meppel.