Gaarlandtschool zamelt speelgoed in voor Voedselbank

Nijeveen - De Commissaris Gaarlandtschool gaat in samenwerking met de Voedselbank speelgoed inzamelen voor kinderen waar thuis geen geld is voor een cadeautje tijdens Sinterklaasavond.

'Iedereen heeft vast op zolder of achterin de kast goed, onbeschadigd speelgoed liggen. Bijvoorbeeld lego of playmobil waar niet meer mee gespeeld wordt', aldus een betrokken ouder van de school uit Nijeveen.  

Mensen die ook deze kinderen een mooie en gezellige pakjesavond willen bezorgen, kunnen vanaf maandag 16 tot en met vrijdag 20 november het speelgoed (schoon en compleet) inleveren op obs Commissaris Gaarlandtschool  tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Samen met leerkrachten, kinderen en ouders worden de ingebrachte spulletjes fraai ingepakt. De speelgoedpakketjes worden dan met het wekelijkse boodschappenkrat van de voedselbank meegegeven. Een screeningscommissie is betrokken geweest met de selectie van de adressen. 'Hopelijk levert Sinterklaasavond zo overal in Meppel blije gezichten op', aldus de mensen van de Gaarlandtschool.