Burgemeester Westmaas in de bloemen voor intocht

Meppel - De Meppeler gemeenteraad bedankte burgemeester Jan Westmaas donderdag voor zijn inzet voor en leiding van een zeer geslaagde landelijke intocht van Sint Nicolaas in Meppel.

‘Na 14 november rolden de complimenten over tafel van de gemeente en dat vinden we zeer terecht,’ sprak nestor Henk Schoemaker namens de gemeenteraad.

‘Als het slecht was uitgepakt - de geruchten over minder plezierig bijdragen aan het feest deden immers de ronde - dan hadden de media Westmaas ook gevonden als de Kop van Jut. De burgemeester heeft de juiste besluiten genomen en de veiligheid in goede banen geleid. Natuurlijk met hulp van vele tientallen vrijwilligers, die we hier niet persoonlijk kunnen bedanken. De vrijwilligers complimenteren en bedanken wij door u een bloemetje te overhandigen,’ aldus Schoemaker. 

Het spontane dankbetoon overviel Jan Westmaas een beetje, maar hij schaarde zich meteen achter de complimenten aan de Meppeler vrijwilligers. ‘Ik zal uw dank volgende week overbrengen tijdens de terugblikbijeenkomst.’