K’NEX Cobra’s Coil Roller Coaster biedt spektakel

K’NEX stimuleert al bijna 20 jaar kinderen in hun creativiteit met een breed scala aan technisch speelgoed. Binnenkort komen twee nieuwe K’NEX bouwpakketten uit, te weten de K’NEX Cobra’s Coil Roller Coaster.

De nieuwe bouwsets zijn vanaf 7 maart verkrijgbaar. De veelzijdige bouwpakketten vormen een ware uitdaging voor kinderen om hun inzicht, creativiteit en geduld te oefenen. Of ze nu houden van auto’s of een geweldige achtbaan willen bouwen: K’NEX biedt de uitdaging die ze zoeken.

Stijl omhoog, stijl naar beneden en een looping: deze waanzinnig snelle achtbaan bestaat uit 201 onderdelen en laat jouw karretje met de katapult razendsnel over de achtbaan rijden die wel 60 cm hoog wordt. De baan is in totaal ruim 2,7 meter lang en kinderen kunnen kiezen uit twee bouwvarianten van de achtbaan. De K’NEX Cobra’s Coil Roller Coaster is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

K’NEX Cars Bouwset

Met de meer dan 120 onderdelen in dit bijzondere bouwset kunnen kinderen maar liefst elf verschillende raceauto's bouwen. Van kleurige racemonsters tot ingenieuze vierwielers: kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met het bouwen van deze auto’s. En na al het bouwen zijn ze klaar om mee te spelen. De K’NEX Cars Bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.