Stichting Mont Ventoux hoopt op duizend deelnemers in jubileumjaar

Steenwijk - 'Wij zouden in ons jubileumjaar graag met duizend deelnemers de berg op gaan'. Voorzitter Henk ten Hulscher sprak die wens uit tijdens openingsavond van de Stichting Mont Ventoux in Steenwijk.

Begin september zal het de tiende keer zijn dat het evenement in Zuid-Frankrijk wordt gehouden. Vrijdagavond was in de theaterzaal van De Meenthe de officiële Kick Off Party waarbij Tom van 't Hek terugblikte op de voorbije negen jaar en uiteraard al vooruit keek naar 1 en 2 september, wanneer de wandelaars, hardlopers en fietsers de Franse berg zullen bestijgen.

'Het is niet mijn gewoonte, maar voor deze keer maak ik een uitzondering om het getal van duizend deelnemers te noemen. We zijn al een mooi eind op weg want de teller staat inmiddels op meer dan vierhonderd deelnemers en daarmee komt de opbrengst al boven de ton', liet voorzitter Ten Hulscher weten.

Naast dat de Stichting Mont Ventoux het KWF ondersteunt, benadrukte Ten Hulscher dat er ook 29 lokale goede doelen worden ondersteund.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Mont Ventoux.