Paul de Munnik speelt op Live in Meppel

Meppel - Paul de Munnik komt naar Live in Meppel. De zanger en theatermaker die liefst twintig jaar samen met Thomas Acda op het podium stond, treedt op tijdens het Prinsengrachtconcert op vrijdag 9 september.

Paul de Munnik is dit jaar, muzikaal gezien, een nieuwe weg ingeslagen. Een eigen weg. Met nieuwe liedjes. Liedjes die vertrouwd en toch nieuw klinken. Hij keert daarmee terug naar de muzikale wortels van waaruit hij ooit begon. Blues, rock, pop, folk, chanson. Zijn eerste solo album dat hij dit voorjaar heeft uitgebracht heeft dan ook de toepasselijke titel ‘Nieuw’ meegekregen. De recensies waren werkelijk lovend. Eerder presenteerde de organisatie van het Prinsengrachtconcert Live in Meppel al de zangeressen Do en Berget Lewis.

Ook deze solisten laten op 9 september in het sfeervolle openluchtdecor tijdens het Prinsengrachtconcert van zich horen. En dat alles natuurlijk onder de fantastische begeleiding van het Noordpool Orkest. De organisatie van Live in Meppel denkt op korte termijn de volledige line-up van het Prinsengrachtconcert te kunnen presenteren. Tijdens Live in Meppel in Concert op zaterdagavond 10 september treden Rondé, Typhoon en Di-Rect op.

Grote belangstelling

Inmiddels komt de kaartverkoop voor de verschillende onderdelen van de vierde editie van het stadsfestival Live in Meppel dat wordt gehouden op vrijdag 9 en zaterdag 10 september goed op gang. Volgens voorzitter Gino Spijkerman van Live in Meppel bestaat er vooral voor de programma’s op vrijdag- en zaterdagavond veel belangstelling. ‘Een beeld dat eigenlijk gelijke tred vertoond met voorgaande jaren’, zo zegt hij.

‘Wel ligt het aantal verkochte tickets iets hoger dan voorgaande jaren. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de succesvolle eerdere edities. Waar we eerder zagen dat heel veel mensen pas op het laatste moment tickets kochten, zien we nu dat al voor de zomervakantie er voor gezorgd wordt dat ze niets hoeven missen. En dat is verstandig, want alle voorgaande edities waren uitverkocht’, zo zegt Spijkerman.
Ook voor het Kidsfestival met onder meer optredens van Allessandro en de Dora en Diego Minishow zijn de eerste tickets verkocht. De ervaring leert echter dat de meeste kaarten voor dit onderdeel van het stadsfestival op de dag zelf verkocht worden.

Tickets voor het Prinsengrachtconcert, het Kidsfestival en Live in Meppel in Concert zijn online te verkrijgen via: www.liveinmeppel.nl en bij de fysieke verkoopadressen in Meppel en Nijeveen.