Ventoux ’t Plein Pubquiz

Meppel - Herberg ’t Plein en de vereniging Monstertocht Meppel Mont Ventoux (MMVT) hebben de handen ineengeslagen en houden op woensdag 6 juli een speciale brede Pubquiz.

Deelname staat open voor teams van drie tot maximaal vijf personen, zoals vriendengroepen, verenigingen of collega’s.

De deelnemers worden op hun algemene en dus brede kennis getest, waarbij de organisatie vragen samenstelt uit vijf nog geheime thema’s. Deelname kost 10 euro per persoon. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel van de Monstertocht Meppel Mont Ventoux.

Herberg ’t Plein heeft in enkele jaren een naam opgebouwd op het gebied van quizzes, zoals de jaarlijkse sportquiz en onlangs nog de eerste voetbalquiz. De vereniging MMVT - vijftien fietsers rijden in augustus van Meppel naar de Ventoux - heeft in een half jaar tijd met zeer gevarieerde acties al ruim 20.000 euro opgehaald voor de stichting Mont Ventoux, die zich inzet voor de kankerbestrijding.

De avondvullende Pubquiz bestaat uit drie rondes met meerkeuzevragen, open vragen en werkvragen. Er wordt gebruik gemaakt van het digitale quizsysteem van ’t Plein, zodat de actuele stand van zaken steeds helder in beeld is. Een onafhankelijke jury buigt zich over de antwoorden op de andere vragen. Er is ruimte voor maximaal twintig teams. De quiz begint om 20.30 uur. Personen die graag deel willen nemen, maar geen team kunnen samenstellen, kunnen zich ook als persoon aanmelden. Er wordt dan een speciaal verrassingsteam samengesteld met deze quizfanaten.

Aanmelden kan per direct bij Herberg ’t Plein en via de mail info@herberghetplein.nl.