Marathonuitzending Mont Ventoux Radio live op RTV SLOS

​Steenwijk - In een tien uur durende marathonuitzending proberen diskjockeys Nelson Petter en Joey Teekamp vrijdag 17 juni 2016 zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Deze uitzending wordt vanaf 17.00 uur gemaakt vanuit Café de Zwetser in Steenwijk en zal in zijn geheel te beluisteren zijn op RTV SLOS.

Petter en Teekamp zetten zich de afgelopen jaren reeds in voor Stichting Mont Ventoux. Ze maakten een reeks zeer diverse radioprogramma's aan de voet van de Mont Ventoux. In deze programma’s zetten zij de strijd tegen kanker, gevoerd door Stichting Mont Ventoux in de spotlights aan de hand van spraakmakende interviews en emotionele verhalen. 

Na de derde editie van Mont Ventoux Radio besloten de heren een punt achter de expeditie te zetten. 'We hebben ons altijd met volle overtuiging ingezet voor dit prachtige doel in deze vreselijke strijd, en daarom willen we niet zomaar stoppen', verklaart Petter. 'We willen onszelf nog één keer op onze eigen manier hard maken voor alle deelnemers, vrijwilligers, strijders en andere belangstellenden', vervolgt Teekamp.

Met interviews, verhalen en live muziek wordt het eerste deel ingevuld. Aansluitend zal vanaf 21.00 uur een live DJ set gedraaid worden. Tijdens de gehele uitzending van Mont Ventoux Radio is het mogelijk om verzoekjes aan te vragen vanaf vijf euro per verzoekje.

De reguliere programmering van RTV SLOS komt door deze uitzending aanstaande vrijdag vanaf 17.00 uur te vervallen. Alle informatie over de programmering en sponsormogelijkheden is te vinden op www.montventouxradio.com en facebook.com/mvtradio.