Nieuwe hoofdsponsor voor vv Staphorst

Staphorst - Payned is de komende drie seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van de voetbalvereniging Staphorst. Daarmee vervangt dit bedrijf tevens het bestaande sponsorcollectief van de geel-blauwen.

‘Het is weer een stap in de groei die we met Staphorst voor ogen hebben’, stelt voorzitter Benny Miggels. Payned payrolling was als lid van het sponsorcollectief al nauw betrokken bij Staphorst, want in de afgelopen twee seizoenen stond de naam al op het shirt van de hoofdmacht. Nu wordt het bedrijf dus alleen hoofdsponsor en gaan andere leden van het sponsorcollectief als topsponsor verder.

‘Het sponsorcollectief zijn we voor de afgelopen jaren enorm dankbaar en ze blijven nog steeds aan Staphorst verbonden. Maar Payned payrolling wordt de hoofdsponsor’, legt Miggels uit.

Naamsbekendheid

Het bedrijf is geen onbekende in deze buurt. Sinds februari 2013 is het gevestigd in de Piramide in Staphorst. Payned neemt het volledige personeelsbeheer over van ondernemers en fungeert als een externe afdeling personeelszaken die onder meer alle risico’s van ziekte van het personeel overneemt. Met het sponsorschap wil het z’n naamsbekendheid via vv Staphorst vergroten.

Rolf Tempelman, eigenaar van Payned payrolling, voelt zich als een vis in het water bij de club, die onlangs de KNVB-beker voor amateurs won: ‘Bij vv Staphorst hebben we een goed gevoel. Een team met een hardwerkend karakter en een no-nonsensementaliteit. En ze geven nooit op. Bij die instelling voelen wij ons thuis.’

Staphorst is op haar beurt erg blij met Payned als nieuwe hoofdsponsor. Het sponsorschap sluit aan bij de visie om op zo hoog mogelijk niveau te voetballen. ‘Het biedt ons mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Samen met onze sponsors zijn we samen sterk’, aldus voorzitter Miggels.