Brownie Dutch is toegevoegd aan line-up Prinsengrachtconcert

Meppel - Brownie Dutch is toegevoegd aan de line-up van het Prinsengrachtconcert. Het concert, onderdeel van het stadsfestival Live in Meppel, vindt plaats op vrijdag 9 september.

Naast Brownie Dutch treden tijdens het Prinsengrachtconcert ook de solisten Do, Berget Lewis en Paul de Munnik op onder leiding van het grote Noordpool Orkest. De organisatie hoopt de komende week nog één laatste, vijfde solist te kunnen presenteren.

Brownie Dutch geldt als een multi-talent. Hij is niet alleen een graag geziene tv-persoonlijkheid, hij vervult naast zijn werk als muziekproducer en rapper, ook de rol van smaakvolle soulzanger. Met zijn eigen liedjes die geïnspireerd zijn door Sam Cooke en Curtis Mayfield weet hij als enige in Nederland de sound van Motown uit de jaren zestig terug te brengen.

Achter zijn onafscheidelijke de bril schuilt een enorme persoonlijkheid. Brownies muzikale voorkeur is breed. Hij werd dan ook van kleins af aan met zowel soul muziek als met Koos Alberts grootgebracht. Brownie Dutch verraste onlangs nog vriend en vijand met fantastische optredens tijdens het tv-programma Beste Zangers van Nederland 2016.

Klassiek met knipoog

Het Prinsengrachtconcert Live in Meppel is met het Noordpool Orkest onder leiding van dirigent Reinout Douma. Klassiek met een knipoog. Sfeervol, modern, met landelijk bekende artiesten die in Meppels grootste openluchttheater begeleid worden door de uitmuntende muzikanten. 

Naast het Prinsengrachtconcert bestaat het stadsfestival Live in Meppel uit het Kidsfestival en Live in Meppel in Concert. Deze evenementen vinden plaats op zaterdag 10 september. Tijdens Live in Meppel in Concert op zaterdagavond treden Rondé. Typhoon en Di-rect op. Het Kidsfestival dat overdag plaatsvindt, is een dag zingen, springen, beleven, klimmen en klauteren voor kinderen met onder meer optredens van Allessandro en de Dora en Diego Minishow.

Tickets voor het Prinsengrachtconcert, het Kidsfestival en Live in Meppel in Concert zijn online te verkrijgen via www.liveinmeppel.nl en bij de fysieke verkoopadressen in Meppel en Nijeveen