Pop-up diner in koeienstal is groot succes

Ansen - Vanwege alle positieve reacties is familie Steenbergen zich nu al aan het beraden op een volgende editie. 'Waarschijnlijk willen we richting Kerst weer een pop-up diner houden,' aldus Arne Steenbergen.

Tot en met de laatste dag was er extra gereserveerd voor het pop-up diner in de stal van het biologische boerenbedrijf van Jan Steenbergen in Ansen. Afgelopen zaterdag en zondag werden in totaal al ruim 150 gasten ontvangen.

Het diner werd gegeven aan een lange tafel in de potstal tussen de Wagyu koeien. Op zaterdag ontvingen ze 65 gasten en op zondag waren er ruim 90 aanwezig. De gasten genoten van een 6-gangen diner met bijpassende biologische wijnen. Het pop-up diner bleek een groot succes en op de eerste avond werd er zelfs nog live een Wagyu kalfje geboren.

Enthousiast

Via mail, social media en van gasten persoonlijk kreeg de familie Steenbergen veel enthousiaste reacties. 'Lieve familie Steenbergen, wij hebben genoten zondag bij jullie. Dit is goed voor een mens. Het was een super diner, petje af!' schrijft een gast. Een andere gast bedankt de organisatie nogmaals: 'Wij hebben genoten van fantastisch eten, heerlijke wijnen en geweldige sfeer en ontvangst. De geboorte van het kalfje was de bonus, lief dat deze is vernoemd naar onze dochter.'