Winkel mijnTafel blijft voorlopig op huidige locatie

Meppel - Winkel mijnTafel aan de Kruisstraat 10 blijft voorlopig nog op deze locatie. Dit laat eigenaar Fokke de Meijer weten naar aanleiding van het bericht vrijdag op deze website.

Daarin stond dat de winkel de huur heeft opgezegd. 'We hebben inderdaad de huur opgezegd, maar veel mensen lazen het alsof we gelijk dicht zouden gaan. We kregen veel telefoontjes van onze huurder hierover.' MijnTafel blijft tot februari open en tot die tijd kunnen mensen een tafel huren om spullen te verkopen. 'Wij zijn een soort overdekte marktplaats in de binnenstad. Wij verhuren tafels aan zowel ondernemers als particulieren.' Dit kan voor minimaal een week maar ook langdurig. 'We gaan op zoek naar een kleinere locatie', vertelt De Meijer. Hij beaamt dat het sluiten van warenhuis V&D in de Kruisstraat ervoor heeft gezorgd dat er minder loop is richting deze straat. 

Juwelier Van der Werf

Dit was ook een reden voor de eigenaren van Flamboyant Fashion om te gaan verhuizen. Zij gaan uiterlijk eind september naar de Hoofdstraat. Dat is niet naar het oude pand van Juwelier van der Werf aan de Hoofdstraat 65, zoals in het artikel vrijdag stond, maar naar het voormalige pand van Juwelier van den Berg aan de Hoofdstraat 49. Juwelier Van der Werf op de Hoofdstraat 65 heeft juist net een metamorfose ondergaan. In mei werd de winkel feestelijk heropend. Met een leather-lookbehang aan de muren en Italiaans mozaïek rond de vitrines heeft de winkel een chique uitstraling gekregen. De winkel werd groter en strakker ingericht en biedt veel ruimte voor beleving. Nieuw is de aparte zithoek achterin waar mensen op hun gemak en afgeschermd van de rest van de winkel sieraden kunnen uitzoeken.
 Meer info over Juwelier van der Werf: www.juweliervanderwerf.nl. Meer info over mijnTafel: meppel.mijntafel.nl