Live in Meppel Kids met Allessandro en Dora & Diego

Meppel - Voor de vierde keer op rij een fantastische dag, speciaal voor kinderen. Zaterdag 10 september zijn tijdens Live in Meppel Kids de schijnwerpers weer volledig gericht op de jeugd van 2 tot 12 jaar.

Zingen, springen. Klimmen, klauteren, schminken, verkleden, dansen, workshops en nog veel meer.

Live in Meppel Kids start ook dit jaar weer in de ochtend en gaat door tot het eind van de middag. Een actieve dag voor de kinderen met verschillende shows, attracties, activiteiten en (gezond) snoepen voor de kids. Met dit jaar onder meer optredens van de Dora & Diego Minishow en van jeugdidool Alessandro. Dat belooft weer een spektakel te worden. Een actieve dag met nieuwe activiteiten, eten en drinken en voor de eerste 750 kinderen die op het festivalterrein zijn gratis een rijk gevulde ‘goodie bag’! 

Sportieve start

De ochtend van het Kidsfestival begint direct goed en actief. Samen met de Kidz DJ gaan de voetjes van de vloer tijdens de ochtendgymnastiek van Plus Kinderopvang.  En mochten de kinderen trek hebben gekregen van al dat gedans, dan kunnen ze altijd even langs het ontbijtbuffet lopen met heerlijke broodjes en drankjes. 

Dora en Diego

Op het grote podium gebeurt nog veel meer tijdens het Kidsfestival. Zo verzorgt Vakantiepark Westerbergen een geweldige show, komen Dora en Diego speciaal langs en wordt samen met Alessandro de langste rap van heel Nederland gezongen! Mocht je nog een leuk couplet voor deze langste rap hebben geschreven, vergeet het dan niet in te sturen. Hiervoor ga je naar: www.delangsterap.nl  Misschien sta je dan wel tijdens het KIDS Festival samen met Alessandro op het podium te rappen.
Tickets voor Live in Meppel Kids zijn in Meppel in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bloemen Petersen aan de Prinsengracht, Houtman Mode aan de Hoofdstraat, ReadShop in winkelcentrum Oosterboer en bij Primera Kruier in het winkelcentrum Koedijkslanden. In Nijeveen bij COOP Huisman, Dorpsstraat en in Ruinerwold bij IJsboerderij De Drentse Koe aan de Wolddijk 23. Tickets zijn ook online te koop via www.liveinmeppel.nl.