Live in Meppel In Concert met Rondé, Typhoon en Di-rect

Meppel - Het stadsfestival Live in Meppel wordt op zaterdag 10 september afgesloten met Live in Meppel In Concert. En ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd een programma met grote namen samen te stellen, Rondé, Di-rect en Typhoon.

Rondé begon in 2014 als schoolproject op de Herman Brood Academie. Een jaar later is de tussenbalans indrukwekkend. De band scoorde twee 3FM Megahits met ‘Run’ en ‘We Are One’, ontving de 3FM Serious Talent Award en speelde al op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Dit jaar verschijnt het debuutalbum van de band.

En dan Typhoon. Niet zomaar een rapper! Het is een van de weinige MC’s in Nederland die erin is geslaagd om zichzelf met een compleet eigen sound opnieuw op de kaart te zetten. Je hoort aan alles dat hij verder is dan de rest. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de live performance. Ondersteund door een fantastische band, blaast Typhoon ook Meppel weg.

Di-rect zorgt dit jaar voor een geweldige apotheose tijdens Live in Meppel In Concert. De Haagse band staat al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio en live klassiekers in de achterzak. Elke show van deze Haagse rockbazen is weer anders. Ook in Meppel brengt Di-rect een show vol energie, adrenaline en knallende alternatieve rock.

Live in Meppel vindt dit jaar opnieuw plaats op het festivalterrein aan de Mallegatsgracht in Meppel.

Tickets voor Live in Meppel In Concert zijn in Meppel in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bloemen Petersen aan de Prinsengracht, Houtman Mode aan de Hoofdstraat, ReadShop in winkelcentrum Oosterboer en bij Primera Kruier in het winkelcentrum Koedijkslanden en in Nijeveen bij COOP Huisman. Tickets zijn ook online te koop via www.liveinmeppel.nl.