Shopping Center Meppel opent 6 oktober

Meppel – Het nieuwe Shopping Center Meppel in het voormalige V&D-pand aan de Kruisstraat gaat donderdag 6 oktober open. Dit laat mede-eigenaar Pieter Dijkstra weten.

De benedenverdieping is gevuld met shop-in-shops en dat is voor hem en Jacco Lassche voldoende om open te gaan. Het gaat om damesmodezaak Paris2Day, een mode-outlet met dames-, heren- en kinderkleding en Bosma Bedden. Het duo is eigenaar van zes Paris2Day modezaken in Noord-Nederland, en richt op de benedenverdieping een XL-versie van hun eigen winkelformule in.

Bosma Bedden

Bosma Bedden is een van de bekendste beddenspeciaalzaken in Drenthe en Groningen met winkels Emmen, Assen en Winschoten. Directeur Gerrie Bosma van de nieuwe Bosma Beddenzaak in Meppel: ‘We hebben in Emmen gemerkt dat de winkel in het centrum, op een A1-locatie, een ander publiek trekt. We gaan ervan uit dat deze opzet ook aanslaat in Meppel. Bovendien krijgen we al regelmatig klanten uit Meppel en omgeving in onze winkels.’

De directeur ziet de opening van Shopping Center Meppel als een impuls voor het Meppeler winkelgebied. ‘Het biedt weer een recreatieve winkelmogelijkheid, maar zeker niet onbelangrijk, ook meer werkgelegenheid.'

De deuren van Shopping Center Meppel gaan om 10.00 uur open. Pieter Dijkstra is nog druk in gesprek met twee ondernemers voor de verhuur van de bovenverdieping. Als dit rond komt dan staat ook al een horecagelegenheid in de startblokken om hier te openen.