Lees de Meppeler Courant ook online

Meppel - U hoeft de vertrouwde Meppeler Courant nooit te missen. Het nieuws uit Meppel en omstreken is te volgen via de website van de krant of via de digitale versie van de papieren krant. Ook via de e-mail nieuwsbrief of social media kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit uw woonplaats.

Digitale krant

Via de website van de krant is ook de gedrukte, papieren versie als bladerbare pdf te lezen voor abonnees. Deze e-paper is ideaal voor abonnees die, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, hun vertrouwde krant willen inzien. Ook zijn de familieberichten en overlijdensadvertenties in de e-paper opgenomen. 

Facebook

De Facebook-pagina van de Meppeler Courant heeft de grens van 14.000 'likes' doorbroken. De redactie van de krant plaatst regelmatig artikelen, foto's, video's en stellingen op Facebook.Naast de aanwezigheid op Facebook is de redactie ook actief op andere sociale media.

Nieuwsbrief

Bovendien verzorgt de Meppeler Courant wekelijks via e-mail een gratis nieuwsbrief. Hierin staat opmerkelijk nieuws van die week.  

Instagram

Sinds kort is de Meppeler Courant ook actief op Instagram. Daar deelt de redactie de mooiste foto's of korte stories. De teller bij Instagram staat op ruim 3.500 volgers. 

Twitter

Ook op een van de oudste social media-kanalen, Twitter is de Meppeler actief. Alle artikelen worden daar aangekondigd. De Meppeler Courant heeft al meer dan 7.800 volgers op Twitter.

Archief

Alle artikelen van de kranten zijn na zes weken gratis te lezen via www.DeKrantVanToen.nl. Hier zijn pagina's en artikelen vanaf januari 2018 te lezen. Voor oudere artikelen kan men de website 175jaarmc raadplegen.