Meppeler Courant heeft nu 12.000 volgers op Facebook

Meppel - De Facebook-pagina van de Meppeler Courant heeft deze week de grens van 12.000 'likes' doorbroken. De redactie van de krant plaatst regelmatig artikelen, foto's, video's en stellingen op Facebook.

Naast de aanwezigheid op Facebook is de redactie ook actief op andere sociale media. Zo heeft de Meppeler Courant al meer dan 7.400 volgers op Twitter. Bovendien verzorgt de Meppeler Courant wekelijks via e-mail een gratis nieuwsbrief. Hierin staat opmerkelijk nieuws van die week.  

Instagram

Sinds kort is de Meppeler Courant ook actief op Instagram. Daar deelt de redactie de mooiste foto's of korte stories. De teller bij Instagram staat op ruim 1.500 volgers. 

Digitale krant

Via de website van de krant is ook de gedrukte, papieren versie als bladerbare pdf te lezen voor abonnees. Deze e-paper is ideaal voor abonnees die, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, hun vertrouwde krant willen inzien. Ook zijn de familieberichten en overlijdensadvertenties in de e-paper opgenomen. 

Archief

Alle artikelen van de kranten zijn na zes weken gratis te lezen via www.DeKrantVanToen.nl. Hier zijn pagina's en artikelen vanaf januari 2018 te lezen. Voor oudere artikelen kan men de website 175jaarmc raadplegen.