Ondernemend: Van der Sluis investeert vijf miljoen (video)

De Schiphorst - Directeur Warner van der Sluis is trots op zijn nieuwe bedrijfspand in Rogat. Daarmee is een investering gemoeid van vijf miljoen euro. Dit vertelt hij in het tv-programma Ondernemend van de Meppeler Courant, RTV Drenthe en RTV Meppel

De opening is zaterdag 21 januari en wordt verricht door commissaris van de Koning Jacques Tichelaar.

Transportbedrijf Van der Sluis beschikt over 55 vrachtwagens, waaronder een groot aantal nieuwe Scania-trucks van de laatste generatie. Deze worden nog niet in Zwolle gefabriceerd, maar in het Zweedse Södertalje.

De productie van de nieuwste generatie vrachtwagens begint in Zwolle in de loop van dit jaar. Daarvan profiteert ook Scania Productions in Meppel, aldus Henrico ten Brink die als voorzitter van ICC/Parkmanagement verheugd is over de mooie economische groeicijfers van het Meppeler bedrijfsleven in het afgelopen jaar.

Ondernemers zijn nauw betrokken bij de oprichting van de Stichting Stadsherstel. Een initiatiefgroep genaamd M20 broedt op allerlei plannen voor de binnenstad. Een van de plannen is het doortrekken van de Prinsengracht. Voorzitter van Stichting Stadsherstel is Hedzer van Houten, oud-directeur van Woonconcept.

Huisarts Carola Penninx was te gast om het een en ander te vertellen over de samenwerking van verschillende disciplines in het Medisch Centrum Spectrum.

 

Bekijk hier de trailer van de uitzending: