Meppeler OverdagKoor ziet het levenslicht

Meppel - Meppel krijgt een nieuw koor. Het Meppeler Overdagkoor (MOK) gaat op dinsdag 12 september van start en staat onder leiding van dirigente Brigitta Diephuis.

Het koor is zeer geschikt voor mensen die graag in koorverband willen zingen, maar ’s avonds druk bezet zijn of niet (meer) in de gelegenheid zijn om de deur uit te gaan.

Er wordt gerepeteerd tussen 9.30 en 11.30 uur op de dinsdagen in Sociëteit Tivoli. Het repertoire bestaat uit liedjes die makkelijk te zingen zijn, zoals Anders van Herman van Veen, In the summertime van Mungo Jerry, Lemon Tree van Fools Garden. Het koor gaat ook niet voorbij aan het kerstrepertoire. Het Meppeler Overdagkoor is voor iedereen toegankelijk die kan zingen en van zingen houdt. Mensen die niet kunnen zingen, maar wel piano of gitaar spelen, kunnen zich ook aanmelden.

Nieuwsgierig? Kom dan op zaterdag 15 juli tussen 14.00 en 15.30 uur naar de introductiemiddag bij Sociëteit Tivoli aan de Catharinastraat 27A voor informatie, om sfeer te proeven en om nader kennis te maken.