Feestelijke diploma-uitreiking op Agnieten College Zwartsluis

Zwartsluis - Het Agnieten College in Zwartsluis verwelkomde dinsdagavond 11 juli alle leerlingen die hun BK-diploma behaald hebben. Op woensdagavond 12 juli stonden de GT-leerlingen centraal.

Het slagingspercentage van de afdeling BK was voor dit schooljaar 100%. 47 leerlingen namen hun diploma in ontvangst. Voor de afdeling GT was dat 93% en daar namen 87 leerlingen hun diploma in ontvangst.

Samen met familie en naasten werden de geslaagden feestelijk onthaald. De zaal vulde zich al snel, waarna de geslaagde leerlingen gezamenlijk hun entree maakten in de zaal. Er werd geproost op het behaalde diploma en op al dat wat de toekomst mag gaan brengen.

Traditiegetrouw volgde er de vergelijking van de pasfoto’s van de leerlingen als brugklasser en van nu als examenleerling. Elk jaar weer een leuk en grappig moment. 

Als verrassing voor de geslaagden had het personeel van het Agnieten College speciaal voor hen een vrolijke lipdub gemaakt. Op de tekst ‘’Cant’ stop the Feeling’’ van Justin Timberlake lieten de medewerkers zich eens van een andere kant zien.

Vervolgens begon het hoogtepunt van de avond, het ondertekenen van het diploma. In de klaslokalen werden de geslaagden aansluitend persoonlijk toegesproken door personeelsleden. 

In het tweede tijdvak zijn geslaagd:

  • KL: Jelle de Boer, Romano Folkerts, Elias Kolk, Daphne Kok en Hester vd Linde
  • TL: Roos Hansman, Jorik van Dalfsen en Koen Holthof