Gemeente Meppel houdt inspirerende bijeenkomst

Meppel – Particulieren, ondernemers en instellingen in Meppel zijn 7 november welkom bij een inspiratiebijeenkomst van de gemeente Meppel. In De Plataan krijgen zij informatie over het aanjaagbudget maatschappelijke initiatieven.

Deelnemers maken kans op een deel van het aanjaagbudget maatschappelijke initiatieven dat de gemeente hiervoor beschikbaar stelt. Het gaat om een bedrag van 200.000 euro in 2018. Initiatieven kunnen nog tot 1 december dit jaar worden ingezonden, maar tijdens de bijeenkomst op 7 november wordt het publiek alvast geïnspireerd.

Bijeenkomst

Belangstellenden zijn vanaf 19.45 uur welkom in Cultureel Centrum De Plataan aan de Vledderstraat 3. Hier worden zij ontvangen met koffie of thee, waarna wethouder Koos de Vos de bijeenkomst opent. Succesverhalen als de Maatschappelijke Parel van Meppel, Podium voor Talent, Winter Popp-en-Route en de elektrische duofiets voor Nijeveen komen aan bod.

Tijdens een rondje door de zaal komen alle aanwezigen in de gelegenheid om aan te geven welk initiatief zij willen opstarten. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken.

Met het aanjaagbudget maatschappelijke initiatieven wil het college Meppelers stimuleren om met initiatieven te komen die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de gemeente Meppel.

Aanmelden

Initiatieven voor het jaar 2018 kunnen tot en met 1 december dit jaar ingediend worden. De voorstellen gaan dan ter beoordeling en advisering naar de aanjaagcommissie. Deze brengt vervolgens advies uit aan het college.

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier:               www.meppel.nl/aanjaagbudget
Voor overige vragen over dit onderwerp:                                0522- 140522 of postbus@meppel.nl